I don’t fucking like that

Jag är i största allmänhet rätt duktig på att planera min tillvaro (sluta fnissa Anders) och tycker att jag har en hyfsad track record när det gäller att komma i tid till möten, inte missa buss/tåg/flyg och göra upp planer kring fester och liknande. Det finns dock ett område som är sorgligt eftersatt i mitt organisatoriska (SLUTA!!) sinne: mat.

Min förebild på det här området är Anders, som redan i dagens begynnelse börjar göra upp planer för när man ska äta, vad man ska äta och hur detta ska ske på bästa sätt. Min egen strategi brukar vara att inte alls tänka på mat förrän magen börjar kurra, därefter ignorera alla hungerskänslor ytterligare en stund (med undantag för lite förstrött klagande på att jag är hungrig, i hopp om att mat magiskt ska uppenbara sig) för att till sist i vild hypoglykemipanik slänga i mig en mikropizza eller burgare från McDonalds. Eller (oftast) godis.

Idag är ett fint exempel. Brödet var slut och jag hade glömt köpa nytt. Ord kan inte beskriva hur ovärdigt det är för en vuxen människa att äta uppvärmd mikrad fryspizza till frukost. Med red bull till, såklart.

Allt detta är givetvis bara en ursäkt för att jag ska få lansera följande länk som jag hittade på Hemmafruns blogg:

What The Fuck Should I Make For Dinner?

1 kommentar

  1. Jacob W said,

    12 juni 2010 den 02:52

    Underbar länk! :D

    Men hörru. Du har ju skitnära till dygnetruntöppna Statoil, frukosten är aldrig mer än fem..ähh, tio minuter bort. Juh. :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: