The needle moves gracefully

Nya fina datorn har fått namnet Silver och jag bryter därmed trenden med kvinnliga namn för mina datorer. Borde ha döpt den till Gigantor istället – 17” är riktigt stort för en laptop. Den kommer dock stå tryggt parkerad i soffan större delen av tiden så storleken gör inte så mycket (that’s what she said!). Ska försöka att inte hälla te i den.

Det har uppmärksammats att jag är oansvarig nog att sakna hemförsäkring, vilket ju är bra att ha när man är… ja, som jag är. Typ. Dricker te för nära elektroniken. Tenderar att ersätta retorik med gestikulerande. Dålig proprioception.

Så nu har en hemförsäkring tecknats åt mig (möjligen i affekt). Ja just det, åt mig. Jag har nu alltså uppenbarligen en god man, utöver min personliga assistent. Nu saknas bara en dietist som kan hindra mig från att dricka Red Bull till frukost. Full time nursing care.

Jag ska blogga bättre, lovar. Men det var det här med atrofierande neuron etc. Och apropå det så skickar vi ett rungande grattis till Mårran som snart blir matte! Det är inte utan att man blir lite avundsjuk.

8 kommentarer

 1. Mårr said,

  31 maj 2010 den 22:09

  :)
  Jag ska också blogga bättre (eller åtminstone mer), bara jag liksom har sansat mig lite och slutat fånflina.
  Det där med att sluta AT gick mig närmast spårlöst förbi i den här hundysterheten :)

 2. Sofia said,

  01 juni 2010 den 06:24

  Det förstår jag! Otroligt fin vovve. Jag vet inget om ridgebacks förutom hur de ser ut – brukar de vara fina i temperamentet? Han ser ju så väldigt snäll ut på bilderna iaf. :)

 3. Bek said,

  01 juni 2010 den 16:42

  Jag tycker att ridgebacks är lite lika Vinne Jones:

 4. Mårr said,

  01 juni 2010 den 22:13

  De jag har träffat har varit coola, glada grabbar. Inte enormt jättesociala så att man behöver hälsa på varenda människa/hund man möter men väldigt personliga och lätta att ha med på allt man vill hitta på. Ickeskälliga men pratar rätt så mycket med andra små poj och knorr, finner inget större nöje i att jaga en boll sextusen gånger utan kräver lite mer funderande än så.
  Slappar gärna i soffan eller ute i solen, men hänger gärna med på långlånga promenader/cykelturer så länge det inte regnar :)

  Herrn i fråga har jag ju bara träffat en timme eller så, men enligt utsago är han ungefär som jag beskriver ovan och han var otroligt trevlig den stund vi sågs – glad, kärvänlig och cool.

 5. Sofia said,

  03 juni 2010 den 21:25

  Anders: Jag tycker att din mamma är lite lik Vinnie Jones!

  Mårr: De låter hur charmiga som helst, och jag vidhåller min avundsjuka! Skulle så gärna ha en hund! Men jag ser inte riktigt att det skulle fungera. Kanske om man skaffar tonårsbarn först, eller har en snäll mamma (alternativt pigg tant i samma trapphus) som stöttar upp med promenader när det blir för många ensamtimmar.
  Tusen grattis till det stundande matte-skapet. :)

 6. Mårr said,

  05 juni 2010 den 00:38

  Det är ju just de där ensamtimmarna jag våndats över också och det ska inte vara 100%-ig stress att skaffa hund (tanke på att lämna nån fyra timmar, cykla som en dåre hem på lunch, sen lämna fyra timmar igen) så nu har jag löst det med hunddagis.
  Verkar urtrevligt
  http://www.camillashunddagis.webs.com
  Kostar en arm och ett ben i månadsavgift, men jag gör ju ta mig f-n inget annat som kostar några större summor (och lönen knaprade sig rätt friskt uppåt i och med ST), så nu får det blir så.

 7. Mårr said,

  05 juni 2010 den 00:41

  ”Tanke på att lämna” skulle vara nåt i stil med ”tanken på att lämna…blablabla…..ger mig hjärtklappning”. Error.

  Den här sidan var den som fick mig på fall betr dagis förresten – de har MYSSTUND på eftermiddagen, med tuggben! :)

  http://camillashunddagis.webs.com/verksamhet.htm

 8. Sofia said,

  05 juni 2010 den 09:33

  Ååh… hunddagis! Det är en tanke som inte ens har slagit mig. Det verkar ju helt perfekt, och definitivt värt pengarna. Hmm.

  Nå, jag kanske ska börja med att bestämma mig för vilken stad jag ska bo i och vad jag ska bli när jag blir stor. :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: