Make me happy, inflatable chair

Jag flyttrensar. Resterna efter otaliga försök att konsumera bort ångest fyller sopsäck efter sopsäck. Den stora rensningspsykosen som hör varje flytt till har nu drabbat mig och ALLT SKA BORT.

Hittade en papperskasse plus en stor kartong fyllda med skor som jag raskt sorterade i behålla/slänga/skänka bort. Respektive storlek på högarna är liten/mellan/jättestor. Kände mig nöjd. Öppnade dörren till garderoben i klädkammaren och hittade vadå? You got it – ännu mer jävla skor.

Så om ni, kära läsare, skulle ha vägarna förbi en liten stad i Norrlands inland och plötsligt känner suget efter ett par horsandaler med 15 cm platåklack i storlek 39 – hör av er.

2 kommentarer

 1. Katbat said,

  05 april 2010 den 17:14

  Haha jag har storlek 3738 så jag slipper;) men jag å andra sidan en säck med skor i den storleken som väntar på soptunna, insamling eller vänner. När jag nu flyttade hittade jag också två sopsäckar fulla med
  kläder för att inte tala om skräääääääp. Bevare mig väl.

 2. Sofia said,

  05 april 2010 den 19:48

  Det känns så underbart att bara rensa upp skiten, bara BORT BORT BORT med allt onödigt skräp. Man borde rensa även när man inte flyttar, men det lär ju liksom aldrig hända.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: