HAL is back

Så var man tillbaka i stora (nåja) staden i några dagar, det var ett tag sedan nu. Anledningen är en kurs i försäkringsmedicin, vilket är exakt så skojigt och underhållande som det låter. Men jag har tagit tillfället i akt och även nyttjat staden till att fixa min Iphone som åter dog en bitter död i samband med en ny firmware-version, gått på bio och sett Zombieland (SÅ BRA!!), handlat en grön glittrig adventsstjärna att ha i fönstret och spanat in utbudet inför julklappsshoppingracet.

Telefonen gick förresten att återställa helt och hållet från en säkerhetskopia, så alla kontakter och allt lullull som jag ställt in i alla program fanns kvar. Lycka!

Killen i Teliabutiken som återupplivade telefonen åt mig hade själv en Iphone och vi stod en stund och småpratade lyriskt om hur fantastisk den är och hur man aldrig någonsin kommer vilja ha nån annan telefon… allt medan han alltså fixade min telefon som var TVÄRDÖD för andra gången. Det är ovillkorlig kärlek det. :)

Det har framförts klagomål på att jag inte bloggat på ett tag, därför detta relativt innehållslösa inlägg. Det gäller att få upp farten bara, sen går det av sig självt.

666 – the seating of the beast

3 kommentarer

 1. Den tjocke konsulten said,

  09 november 2009 den 22:48

  Den är nästan ny men har tvärdött två gånger? Apple quality i ett nötskal? :)

  /Krass ingenjör

 2. KatBat said,

  09 november 2009 den 23:16

  oh i’ve missed you! Försökringsmedicin. Intyg. Blanketter. Jag får gåshud. Stackare. Förövrigt tycker jag dtk kan gå ngnannan stans. Min kära mac är i tiptopskick efter 3,5 år. Så det då.

 3. Sofia said,

  10 november 2009 den 08:06

  DTK: den sköter sig exemplariskt förutom en tendens att tvärdö när jag försöker uppdatera firmware från min Itunes… ett känt fel som verkade drabba fler än jag. Störande men överkomligt.

  KatBat: Ja, det är ett hett ämne alltså… igår avrundade vi med ett rollspel där försäkringshandläggarna och försäkringsläkaren spelade sig själva och diskuterade ett ärende inför oss. Såklart resulterade det i att personen med ärendet inte fick sjukersättning. :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: