Bredbandets liv och öde

Det här är förresten anledningen till att mitt bredband kraschade:

Som ni ser är det exakt lika mysigt att ligga på ADSL-modemet som på wifi-routern. Båda är förmodligen överhettade och fulla med hår. Men hon är söt, no?

8 kommentarer

 1. KatBat said,

  10 september 2009 den 16:42

  Skrattar faktiskt högt av detta. Katter är livsnjutare. Liksom jag.

 2. Mårr said,

  10 september 2009 den 18:21

  Hahaha, love it.
  Och ja, definitivt sötnos.

 3. Sofia said,

  11 september 2009 den 18:44

  KatBat: Hej! Tittade förbi din blogg, läggs genast till favoritlistan! Favoritinlägg so far är ”Orsaker till yrsel och förvirring”. :)

  (fast nu läste jag vidare och såg Freudian slip, ännu roligare!)

  Katter är sköna små kreatur ja, de lever i nuet och skiter fullständigt i detaljer som inkomstskatt, var nästa mål mat ska komma ifrån eller huruvida det kanske är störande för någon (typ matte) att köra en omgång toksprallrace deluxe för fyra deltagare klockan nolltrenollnoll på natten. Man måste älska dom (sägs det).

  Mårr: lilla tjocka damen heter Elin och är 11 år gammal, matriarken i lägenheten. Gillar förutom att ligga på dyr elektronisk utrustning även att äta plastpåsar.

 4. KatBat said,

  11 september 2009 den 23:43

  Åh så glad jag blir!!! Och nej, inget svar från kärlkirurgen som förärades med en remiss med hälsningar från underälskaren innan jag avslutade vicket…

 5. Den tjocke konsulten said,

  12 september 2009 den 12:04

  Linksysroutrarna är mycket stabila och bra och borde tåla lite kattisolering, Xavimodemen var det ständigt problem med när de kom men det tycker man de borde ha löst nu.

  Skruva upp lådorna på väggen eller ställ dem på högkant på kortsidan bara så har du löst kattvärmarproblemet!

 6. Sofia said,

  12 september 2009 den 13:10

  DTK: Det verkar ha varit en isolerad nyck det där, jag har inte sett henne ligga på dem sedan dess. :)

  Mitt nuvarande problem är att mitt förstajack sitter i hallen, och i hallen finns exakt NOLL eluttag. Sladdar all over the place, således.

 7. Sabadon said,

  12 september 2009 den 23:20

  Dock lider även ett fåtal Linksysroutrar vissa värmeproblem. Ex: den dyra och fina WRT610N. Om man inte monterar in en fläkt i den så bör man se till att den svävar fritt i luften – eller åtminstone att den ligger upp och ned på bordet. :) Det är nästan så att man bränner sig på plasthöljet efter normalt användande… och även om just den modell du, Sofia, har är en av de mest stabila som finns så lär dess processor inte vara magisk och tillåta hur höga temperaturer som helst. Den tar skada av för hög värme – precis som alla andra.

  Ty Elin HAR legat på routrar förr. Det har jag noterat. Hon kanske söker värme och kärlek när ingen är hemma? :) Den gamla D-Link 624’an… eller snarare dess förmåga att agera trådlös router… dog ju av värmeproblem. Den processorn fungerade allt kortare och kortare stunder – för att till slut dö helt. Elin är nu en massmördare!

  Hmm… Det bör hon förresten redan vara, om man räknar möss, fåglar och annat sådant. Men… jaja. :)

 8. Sofia said,

  16 september 2009 den 09:11

  Om hon söker värme och kärlek när jag inte är hemma så kommer väl den här slutensvårdsplaceringen vara dödsstöten för både router och nytt modem. Bah!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: